Diamond Dance Jazzbalett Csoport

A tánccsoport 2008 szeptemberétől működik imáron 10 éve. A táncòrák családias hangulatban telnek, melynek a pannonhalmi Kazinczy Ferenc Művelődési Ház ad otthont. Az òrák során különböző táncstìlusokat jazzbalettot, disco táncot, modern táncot és show táncot sajátìthatnak el a növendékek. Életkor szerint az òvodás kortòl egészen a felnőtt korig.

A táncosok rengeteg rendezvényen, helyszìnen léptek fel az évek során Győrben, Pannonhalmán és a környező településeken. 2012-ben Engenbe, majd 2015-ben Pécsváradra Pannonhalma tesvérvárosaiban kaptak meghìvást, ahol fellépésükkel nagy sikert arattak. A felnőtt csoport tagjai lehetőséget kaptak pannonhalmi rendezvények során Oláh Gergő, Bereczki Zoltán és az Animal Cannibals együttes oldalán szerepelni a szìnpadon. Koreográfiákat készìtik: Hegedüs Adrienn, Hegedüs Marina, Farkas Barbara, Nagy Luca Jázmin, Szeiman Dorina és Fekete-Csáfordi Renáta.


A csoportba folyamatos a csatlakozási lehetőség, igy továbbra is várjuk a táncolni vágyò kicsiket és nagyokat egyaránt minden hétfőn 17-18 óráig, ill. pénteken 15:30-21:00-ig
 

A csoport vezetője Fekete-Csáfordi Renáta