CSAPDAHÁZ

Az épületben több szobában, több pályán logikai, csapatépítő játékok kerültek kialakításra, mely nem csupán a fiatal korosztálynak, de az idősebbeknek, cégeknek, baráti társaságoknak is kiváló szellemi kikapcsolódást és tartalmas időtöltést nyútjt.

 

Szobák

Játékszobáink jelszava: Többet ésszel, mint erővel!

Különböző témájú, logikára épülő, együttes gondolkodást igénylő feladatok megoldásával lehet egy-egy történet végére járni. A szobáink tehát nem szabadulószobák, inkább egy-egy történetet mesélnek el. Bármilyen lakat, szerkény, doboz könnyedén kinyílik, ha a megfelelő varázsigét tudjuk hozzá…

Török szoba: egyszerre 4-6 főnek ajánljuk, a fiatalabb korosztály számára is ideális, körülbelül 12 éves kortól élveztes a játék. A szoba játékos feladatai, feladványai kb. 60 perc alatt megoldhatóak.

Főapát szoba: 4-6 főnek ajánljuk, elsősorban 16 év feletti korsztálynak. A szoba rejtvényeinek megoldása kb. 60 percet vesz igénybe.

Sekrestyés szoba : 4-6 főnek ajánlott, elsősorban 16 év feletti korosztálynak. A játékidő kb 60 perc. Ebből a típusú szobából 2 db áll rendelkezésre.

Ládák

A ládákba rejtett feladatokkal minimum 8-10 fő, maximum 25 fő tud egyszerre játszani. Ládáink logikára épülő, együttes gondolkodást igénylő feladatokat rejtenek és némi kézügyességre is szükség van.

Ezt a játéktípust ajánljuk középiskolás osztályoknak, nagyobb baráti társaságoknak, munkahelyeknek csapat építő tréning gyanánt. A játék idő egy óra, de egyéni kéréseknek megfelelően akár 3 órára is kitolható.

A Csapdaház kizárólag előre bejelentkezéssel vehető igénybe péntek, szombat, vasárnap a szabad helyek függvényében.

A játékokat 12 éven aluliaknak nem ajánljuk.

Árak: 2500Ft/fő

Időpont minimum 4 fő játékos bejelentkezésével foglalható, ettől kevesebb résztvevő esetén is  4 fő belépő jegy árát számítjuk fel (10.000 Ft).

Csoportok esetén egyszerre maximum 25 főt fogadunk.

Diák és nyugdíjas csoportok jegyárai:

8-15 főig 18.000 Ft, 16-20 fő 24.000 Ft, 20-25 fő 36.000 Ft.

 

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

A belépőjegy előzetesen a pannonhalmi Tourinform Irodában is megváltható, keddtől-vasárnapig 8-16 óra között. A Tourinform Irodában készpénzes és bankártyás fizetés is lehetséges.

Áfás számla igényét kérjük, előre jelezze!

 

18 éven felülieknek kötelező az érvényes védettségi igazolvány.

Elérhetőség:

Cím: 9090 Pannonhalma, Petőfi Sándor utca 9.
Parkolási és megközelítési lehetőség az épület Szent Márton utca felőli oldalán.(A google térkép Ságvári Endre utcaként jelöli.)

 

További információk, időpont és ajánlatkérés:

Tourinform Pannonhalma
9090 Pannonhalma, Váralja 3.
Tel.: +36 96 960 072
e-mail: pannonhalma@tourinform.hu