Gyermekorvosi tájékoztató szülők, gyermekes családok számára
2020.09.23. | Int
A Biztos Kezek Alapellátó Gyermekorvosok Szülői Fóruma anyagai alapján Az Országos Házi Gyermekorvosi Kollegiális Szakmai Vezetői Hálózat ajánlásával  

Változik a Kormányablak ügyfélfogadási rendje
2020.07.06. | Int
Tisztelt Lakosság! Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Miniszterelnökség utasításának megfelelően a járási hivatalok kormányablakai 2020. 07. 06-tól egységes  nyitvatartási időt vezettek be, mely a KAB Pannonhalmi ügyfélfogadási idejét is jelentős mértékben átírta.

A Szent Márton Járóbeteg Központ szakrendelései újraindulnak 2020. május 11-től
2020.05.05. | Int
A Szent Márton Járóbeteg Központ szakrendelései újraindulnak 2020. május 11-tőlTájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy intézményünk alábbi szakrendelései – nem teljes körben –  május 11-től újra elérhetőek lesznek. 

Hulladékudvarokban veszélyes hulladék átvétel fogadása
2019.02.13. | Int
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Győri Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az alábbi értestést küldte meg önkormányzatunknak, a Hulladékudvarokban hulladék átvétel fogadásával kapcsolatosan:

Esztétikai lézercentrum Pannonhalmán
2016.04.04. | Int
Januártól egy új minőségi szolgáltatással bővült a pannonhalmi egészségügy, megnyitotta kapuit a Pannonderm Esztétikai Lézercentrum. A pannonhalmi Szent Márton Járóbeteg Központ terültén találálható esztétikai bőrkezelésekre fókuszáló új szolgáltató jelenleg a bőr regenerálására, fiatalítására esztétikai célú kezelésére koncentrál, de a közeljövőben további kezelésekkel bővítik a palettát.